Monocle

Glazen

Glaskeuze

Als u eenmaal uw montuur hebt gekozen, leggen wij de diverse keuze van brilglazen uit. U kunt denken aan het gewicht en dikte van de verschillende brillenglazen en de zichtprestaties van de diverse glastypen. We begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze aangepast aan uw brilcorrectie en leefpatroon. 

Trendy kleuren, technologisch geavanceerde behandelingen en glazen van hoge kwaliteit staan tot uw beschikking. 

Wil je nog net dat tikkeltje meer in jouw nieuwe look? Wij adviseren je graag verder met ons groot assortiment licht getinte glazen. 

 

 

Optimale brillenglazen voor buitengewone kijkbehoeften

Met de ImpressionIST®  3D- foto centreersysteem van Rodenstock, bepalen we tenslotte de meetresultaten die nodig zijn voor de juiste pasvorm van het montuur, zoals uw gezichtsvorm, de afstand tussen uw pupillen, de diameter van de ogen, de pasvorm en vorm van uw gekozen montuur. Deze gegevens worden geïntegreerd bij het maken van uw glazen, die in ons eigen atelier worden geslepen. 

 

 

SERVICE NA VERKOOP

6 MAANDEN GEWENNINGSGARANTIE

Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw nieuwe bril. Kunt u in deze periode niet wennen aan uw nieuwe glazen, dan vervangen wij deze kosteloos.  

TWEE JAAR KWALITEITSGARANTIE

Wij garanderen u veel gebruiksgemak en lange levensduur van uw nieuw bril. Als uw bril binnen 24 maanden na aankoop een productiefout vertoont, krijgt u volledig kosteloos nieuwe glazen ter vervanging.

 

ALL- IN PLAN

Bij aankoop van op maat gemaakte glazen geniet u van het all- in plan. Dit houdt in:

- bij breuk/schade betaalt u 20% van de aankoopprijs op glazen

- bij verlies/ diefstal betaalt u 40% van de aankoopprijs op glazen

De looptijd is max. 3 jaar, met max. 2 vervangingen en/of herstellingen van uw glazen 

 

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 uur - 18.00 uur