Odette Lunette

Odette Lunettes

71 monturen. 360 brillen in verschillende kleuren. 11 landen. Bijna 250 verdelers. Het zijn maar enkele van de cijfers van 4 jaar Odette Lunettes. Het Belgische brillenmerk van Eline De Munck lanceert vandaag, donderdag 25 april 2019, 14 nieuwe monturen in de ALLURE- en VOYEUR-lijn.

MET POLEN, DUITSLAND EN ZWITERSLAND NU AL IN 11 LANDEN

Het internationale verhaal van Odette Lunettes blijft groeien. De afgelopen maanden is Odette Lunettes ook in Polen, Duitsland en Zwitserland te vinden. Naast België brengt dat met Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Macau, Zuid-Korea, Engeland en Monaco het totaal op dit moment op 11landen. “Te zot voor woorden”, zegt Eline De Munck. “Toen m’n zakenpartner Bob en ik het verhaal 4 jaar geleden in België hebben opgestart, hadden we nooit kunnen denken dat onze brillen delandsgrenzen zouden oversteken. Het geeft een enorme voldoening om te weten dat de kwaliteit en hettijdloze karakter van onze brillen ook in andere landen wordt opgemerkt.”

BLIND GETROUWD-DEELNEMERS EN MARTIN SOLVEIG DRAGEN ODETTE LUNETTES

De nieuwe monturen vallen opnieuw in de smaak bij ‘bekende brillers’. De aandachtige BlindGetrouwd-kijkers bij VTM hadden het al kunnen opmerken: Jolien, Annelies, Stijn, Line, Joke en Victor dragen een montuur van de nieuwe collectie. Ook onder andere Staf Coppens, Adil El Arbi, Jan Kooijman, Koen Wauters, Matteo Simoni en de wereldberoemde DJ Martin Solveig dragen een bril.

VEERTIEN NIEUWE MONTUREN

Waar ALLURE staat voor tijdloze, stoere en elegante optische en zonnebrilmonturen, brengt VOYEUR excentrieke en opvallende zonnebrillen. De 14 nieuwe monturen voor mannen (Odette Homme) en vrouwen (Odette Femme) zijn er in verschillende kleuren en zijn opnieuw vernoemd naar Amerikaanse oogartsen. In de ALLURE-lijn zijn dat deze 8 monturen: Harper, Thorne, Parker, Sweeney, Penny, Larsson, Dawson en Colsky. In de VOYEUR-lijn zijn dat deze 6: Byron, Morgan, Pebbles, Gibbs, Diani en Hirst.

Odette Lunettes
Odette Lunettes

Vrijdag 3 mei

Latenight shopping - open tot 21 u !

Eline De Munck @monoclebyvandenbalck, Mechelsestraat 9 vanaf 18 u tot 20 u

Voorstelling nieuwe collectie Odette Lunettes (zon- & optische brillen) met lekkere hapjes en verfrissende cocktail 

Op afspraak?

Graag mailen naar info@monocle-eywear.be
Vermelding naam en uur van aanwezigheid (tijdsblok per 30 min)

Klik hier om uw aanwezigheid te mailen

Ter hoogte van Vandenbalck Optics, Bondgenotenlaan 57  
Aangelegd strand met zwembad, cocktailbars, foodtrucks en animatie tot 24u 
Groot aanbod nieuwe collectie zonnebrillen met nieuwe merken!