Upgrade je verteglas naar het digitale glas van ZEISS zonder toeslag!

Upgrade je verteglas naar het digitale glas van ZEISS zonder toeslag!

Uw ogen ontspannen in de digitale wereld. Mobile digitale apparatuur heeft de wereld ontzettend snel veroverd... Smartphones, tablets, computers en GPS- systemen maken deel uit van dagelijkse leven. De digital lens van ZEISS biedt het menselijk oog nieuwe uitdagingen.

Regelmatig gebruik van digitale mobiele apparatuur is een uitdaging voor het menselijk oog. Door het kijken naar digitale schermen is het aantal overschakelingen tussen ver- en nabijzicht en terug aanzienlijk gestegen. Dit is zeer veeleisend voor de ciliaire spier van het oog en kan - bij afname van het accomoderend vermogen - tot onscherp zicht, vermoeide of droge ogen en nekproblemen leiden. 

ZEISS digital lenses zijn brillenglazen die speciaal ontworpen zijn om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers tegemoet te komen, die ongemak ervaren bij het nabijzicht. Onafhankelijk van het feit of zij voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet. Deze glazen ondersteunen de gebruikers van digitale apparatuur erbij om de hele dag een frisse, fitte en gefocuste blik te houden. 

Niet cumuleerbaar met andere acties/ kortingen.